Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sorana Cîrstea a fost eliminată de la Wimbledon 2023

A doua cea mai bine clasată jucătoare româncă prezentă la Wimbledon 2023 a fost eliminată în șaisprezecimile celui de-al treilea Grand Slam al sezonului. Sorana Cîrstea a fost învinsă în două seturi de Beatriz Haddad Maia.

Sorana Cîrstea părea să aibă o șansă mult mai bună în fața braziliencei Beatriz Haddad Maia în cadrul șaisprezecimilor Wimbledon 2023. Lucrurile nu au fost așa și în teren, unde jucătoarea din România a fost eliminată în doar o oră și 32 de minute de către capul de serie numărul 13 și scorul general este acum 3-2 pentru Cîrstea.

Pentru prima oară față în față pe iarbă, Beatriz Haddad Maia și Sorana Cîrstea s-au duelat sâmbătă, de la ora 13:05. Meciul televizat de Eurosport a început dezastruos pentru reprezentanta României care a pierdut de două ori pe propriul serviciul. Condusă cu 3-0, Cîrstea nu a maia vut puterea să revină și primul set l-a pierdut cu 6-2.

Aproape tras xerox, setul al doilea s-a jucat mult mai rapid, dar prima care a greșit a fost tot Sorana. Mai mult decât atât, a fost condusă cu scorul de 4 la 0, iar după 39 de minute de stat în teren s-a văzut învinsă cu scorul de 6-2,6-2.

Rezultate Sorana Cîrstea Wimbledon 2023

  • Beatriz Haddad Maia vs Sorana Cîrstea 6-2, 6-2
  • Sorana Cîrstea vs Jelena Ostapenko 4-6, 7-6 (6), 6-4
  • Sorana Cîrstea vs Tatjana Maria 6-1, 2-6, 6-3