Știri

Slovacia - Romania va fi arbitrat de un german

UEFA a decis ca meciul dintre Slovacia și România să fie arbitrat de o brigadă din Germania condusă la centru de Daniel Siebert și ajutat de Jan Seidel și Felix Zwayer.


Slovacia - România este programat să aibă loc miercuri, 26 iunie 2024 și urmează să fie arbitrat de germanul Daniel Siebert, ajutat de Felix Zwayer și Jan Seidel. Brigada din Germania are deja experiență, centralul în vârstă de 40 de ani a mai condus meciul Georgia - Cehia (1-1) la Euro 2024.

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Cine este Daniel Siebert, arbitrul de la meciul Slovacia - România

Născut la Berlin, Siebert este și profesor de sport cu jumătate de normă la o scoală din orașul natal. Debutul ca arbitru în Germania a avut loc în anul 2012, iar în 2015 a primit dreptul de a arbitra și în cupele europene. Va fi primul meci în care va arbitra selecționata România. În schimb, Slovacia a mai fost arbitrată de Daniel Siebert. S-a întâmplat în data de 18 iunie 2021, la Euro, într-un meci contra Suediei.

Centralul german a avut un meci greu și la Euro 2024, unde a arbitrat Cehia – Georgia. Nouă cartonașe galbene au fost acordate de către acesta, trei dintre ele încă din prima repriză. A fost generos și pe final de meci, atunci când între minutele 82 și 90+5 a oferit trei galbene georgienilor.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri