Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Simona Halep, favorita la calificarea in semifinalele Wimbledon 2022

Simona Halep urmeaza ca miercuri sa joace in sferturie de finala ale turneului de la WImbledo unde o va infrunta pe americanca Amanda Anisimova.

Simona Halep pleaca cu prima sansa la calificarea in penultimul act de la Wimbledon 2022, acolo unde in sferturile de finala urmeaza sa o intalneasca pe Amanda Anisimova. Meciul celor doua jucatoarea este transmis pe Eurosport 2, incepand cu ora 15:30. Cine se califica din acest duel va infrunta castigatoarea meciului Ajla Tomljanovic – Elena Rybakina.

simona halep

Halep – Anisimova este un duel care se va disputa pentru a doua oara in acest sezon de iarba si pentru a patra oara in cariera celor doua jucatoare. Astfel, cu o saptamana in urma, locul 18 in lume a trecut cu 6-2, 6-1 de Amanda si tot in faza sferturilor de finala, insa ale turneului de la Bad Homburg. Simona conduce cu 2-1 la general, celelalte doua partide disputandu-se pe zgura de la French Open.

Parcursul Simonei Halep la Wimbledon 2022

  • Vs Paula Badosa 6-1, 6-2
  • Vs Magdalena Frech 6-4, 6-1
  • Vs Kirsten Flipkens 7-5, 6-4
  • Vs Karolina Muchova 6-3, 6-2

In turul anterior, Simona Halep a trecut in doua seturi scurte de Paula Badosa *4 WTA) pe care a reusit sa o invinga in doar o ora de joc.