Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sferturi de finală Campionatul Mondial 2022: Programul complet

Marți, 6 decembrie s-au jucat ultimele două meciuri din optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar și astfel am putut afla tabloul complet al sferturilor.

Top 3 favorite la câștigarea turneului s-au calificat fără emoții în sferturile de finală ale CM 2022 și nu s-a pus problema să aibă emoții. Astfel, Brazilia, Franța și Argentina chiar s-ar putea duela între ele, dat fiind faptul că așa este programul. Și în sferturi este programat un duel care se putea juca foarte bine în ultimul act și este vorba despre partida Anglia – Franța.

Anglia – Franța, finala din sferturi

Duelul acesta a fost posibil după ce ambele au făcut spectacol în optimile de finală, acolo unde au confirmat statutul de favorite și au încheiat cu câte trei goluri înscrise. Anglia a trecut cu scorul de 3 la 0 de africanii de la Senegal, în timp ce Polonia a fost învinsă cu 3-1 de Franța. De altfel, cele două echipe nu sunt străine de performanță, iar dacă ne rezumăm la ce s-a întâmplat cu patru ani în urmă, realizăm că era un sfert de finală care putea rivaliza cu ultimul act.

Franța va intra în scenă din postura de favorită, cel puțin conform cotelor listate de către casele de pariuri online, dar Anglia este echipa care a învins-o în ultimele două jocuri directe de la Cupa Mondială. Atât în 1982, cât și în 1966, selecționata Albionului a trecut cu 3-1 și 2-0 de selecționata similară a Hexagonului.

Programul optimilor de finală de la Campionatul Mondial

  • Croația – Brazilia, 9 decembrie, ora 17:00
  • Olanda – Argentina, 9 decembrie, ora 21:00
  • Maroc – Portugalia, 10 decembrie, ora 17:00
  • Anglia – Franța, 10 decembrie, ora 21:00