Știri

Romania - Ucraina 1-0 la pauza

România și Ucraina au deschis ziua IV de fotbal de la Euro 2024, iar spre fericirea noastră. tricolorii au reușit să deschidă scorul și au stabilit rezultatul la pauză, 1-0. Nicolae Stanciu a reușit să profite de șansa avută.


România a plecat cu a doua șansă conform cotelor listate de către casele de pariuri online, dar Nicolae Stanciu a vrut să contrazică pe toată lumea și a înscris singurul gol al primei reprize. Mijlocașul celor de la Damac a trimis frumos la colțul lung pasa primită de la Dennis Man și din minutul 29, România a preluat conducerea pe tabelă. Faza a plecat de la o eroare a lui Lunin, portarul lui Real Madrid a trimis la Man o pasă.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Același Nicolae Stanciu a mai avut o ocazie, însă mingea trimisă de el din lovitura de la colțul terenului a lovit bara a doua și apoi faza s-a stins. Deși mingea a stat mai mult la adversar, Ucraina având 70% posesie, singurul gol a aparținut României, națională care nu i-a permis adversarului său să trimită vreun șut pe spațiul porții apărate de Florin Niță.

Echipe România - Ucraina

  • România (4-1-4-1): Niță - Rațiu, Drăgușin, Burcă. Bancu - Marin - Man, Marin, Stanciu, Coman - Drăguș
  • Ucraina (4-2-3-1): Lunin - Konoplya, Zabarnyi. Matvienko, Zinchenko - Shaparenko, Stepanenko - Tsygankov, Sudakov, Mudryk - Dobryk

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri