Știri

Romania poate repeta scenariul de la Euro 2008

Slovacia și România urmează să se întâlnească în etapa cu numărul 3 din Grupa E de la Euro 2024, iar în funcție de rezultat ambele au ocazia de a merge în optimi. Tricolorii au mai trecut printr-o situație similară și la Euro 2008, atunci când au depins doar de ei pentru a merge în optimi.


Campionatul European de fotbal din 2024 a început cum nu se poate mai bine pentru România, deoarece a acumulat primele trei puncte după victoria cu 3-0 asupra Ucrainei. A pierdut cu Belgia în a doua rundă, însă este la mâna ei dacă vrea să meargă în optimile de finală. Și în 2008 a depins de calificare până în ultimul duel, iar atunci avea adversari redutabili și mai departe mergeau doar primele două locuri. Olanda, Franța și Italia au fost adversarele României la Euro 2008.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Tricolorii aveau două puncte după primele două etape, 0-0 cu Franța și 1-1 cu Italia, cu un penalty ratat de Adrian Mutu ne permiteau să visăm la optimi. Aveam nevoie să bate Olanda, o echipă care avea punctaj maxim și matematic era calificată. Deși adversarii noștri ne-au permis să atacăm și scorul pauzei a fost 0-0, Huntelaar și Van Persie nu au mai avut răbdare cu noi, marcând golurile victoriei olandeze cu 2-0 și astfel am încheiat atunci pe locul al treilea.

Avantajul este că formatul pentru Euro 2024 s-a schimbat, primele 4 cele mai bine clasate echipe de pe locul 3 se vor alătura și ele în optimi. România trebuie doar să nu piardă meciul cu Slovacia, iar în celălalt meci, Ucraina să nu câștige cu Belgia și atunci va fi sigură de accederea în faza următoare.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri