Știri

Romania este tot mai aproape de optimi

Cu două meciuri înaintea încheierii fazei grupelor, specialiștii fac încă diferite calcule prin care România poate avansa în optimi. Rezultatele înregistrate în celelalte grupe avantajează mult naționala noastră care se apropie tot mult de optimi.


În primele trei grupe deja s-au disputat câte două meciuri, iar rezultatele înregistrate și programul etapei cu numărul 3 o pun pe România în avantaj. Formatul actual permite ca cele mai bune patru formații clasate pe locurile 3 din grupe să avanseze în optimi. Asta înseamnă că 3 puncte pot fi suficiente pentru a putea merge în fazele eliminatorii, iar victoria României cu Ucraina (3-0) ar putea fi suficientă.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

În Grupa A, Scoția și Ungaria se vor duela în ultima etapă, iar un egal le scot pe amândouă din cursă. Scoția are un punct și maghiarii zero puncte. În Grupa B, Albania va juca împotriva Spaniei și Croația cu Italia, ambele nefiind favorite. Au câte un singur punct și golaveraj negativ.

La fel stă de bine pentru tricolori stă situația și în Grupa C, unde Anglia are 4 puncte, urmată de Danemarca și Slovacia, ambele cu 2 puncte, iar Serbia are 1 punct. În ultima rundă, Danemarca întâlnește Serbia și Slovenia se va duela cu Anglia.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri