Știri

Romania castiga cu scor de neprezentare meciul cu Ucraina de la Euro 2024

România intră în clubul select al echipelor care au obținut victoria în runda inaugurală de la Euro 2024 după ce a trecut cu scorul de 3-0 de Ucraina. Stanciu, Răzvan Marin și Drăguș au adus prima victorie, ceea ce le asigură un meci fără stres împotriva Belgiei.


România a reușit să treacă la pas de Ucraina, națională pe care a învins-o cu scorul de 3-0. Nicolae Stanciu a marcat primul gol al meciului în minutul 33 și astfel a stabilit scorul pauzei. A fost nevoie de mai puțin de 15 minute după reluarea jocului pentru a stabili scorul final. Răzvan Marin a șutat puternic în minutul 53 și a dublat avantajul echipei naționale. După doar patru minute, a venit rândul lui Denis Drăguș să speculeze greșeala făcută de defensiva Ucrainei, iar jucătorul lui Gaziantep a înscris din pasa lui Dennis Man.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

România - Ucraina 3-0 este unul dintre cele mai categorice rezultate de la Euro 2024. Doar Germania (5-1 cu Scoția) și Spania (3-0 cu Croația) au mai reușit astfel de victorii categorice. România a fost dominată la capitolul posesie, reușind să țină mingea în 33% din timpul de joc, dar a dominat pe tabelă și 5-2 a fost raportul șuturilor pe poartă.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri