Știri

Romania a fost eliminata de Olanda de la Euro 2024

România – Olanda s-au întâlnit în optimile de finală ale Euro 2024, însă tricolorii au pierdut cu scorul de 0-3 și au părăsit Euro 2024. Cine câștigă competiția?


Naționala de fotbal a României a plecat din start cu șansa a doua în fața Olandei, iar la finalul scorul a fost în consecință. Prima deschidere de scor a venit în minutul 20, atunci când Cody Gakpo (Liverpool) a trimis un șut la colțul scurt și a stabilit scorul primei reprize.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Obligată de împrejurări, naționala antrenată de Edward Iordănescu a forțat și pe final a fost prinsă de încă două ori pe picior greșit. Donyell Malen (Borussia Dortmund) a fost aruncat în luptă în minutul 46 și a reușit să înscrie o dublă, stabilind scorul final, România – Olanda 0-3. Datorită succesului obținut și a țintarului Euro 2024, naționala olandeză urmează să înfrunte Turcia.

Olanda – Turcia se va disputa sâmbătă, 6 iulie 2024, de la ora 22:00, la Berlin, pe Olympiastadion și va fi transmis de Pro TV. În schimb, pe România o așteaptă duelurile din Liga C a UEFA Nations League, acolo unde va juca cu Kosovo, Lituania și Cipru.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri