(P) Betano a plătit victoria Belgiei, dar și pe a Japoniei!

O zi de mare bucurie pentru clienții Betano.com și, totodată, o premieră pe piața pariurilor online din România. Toți pariorii care au mizat pe victoria Japoniei sau pe cea Belgiei, la meciul jucat luni seară în optimile de finală ale Cupei Mondiale, și-au primit banii cu toate că niponii au pierdut în cele din urmă.
drumul spre glorie CM2018

Cum a fost posibil? Și cum este posibil să câștigi la fel, mai departe la Mondial?

Belgia – Japonia a fost un meci de mare intensitate. Asiaticii au condus cu scorul de 2-0, însă „diavolii roșii” au revenit, au egalat și apoi au câștigat la ultima fază, după un contraatac pornit de la portar și încheiat cu gol în doar două pase!

Desfășurarea intensă s-a tradus nu doar în bucuria de a privi o partidă de fotbal de calitate, ci și în câștiguri importante pentru clienții Betano. Aceștia au profitat de oferta specială de pe durata Cupei Mondiale 2018, numită „Avans de 2 goluri”, conform căreia pariurile plasate pe victorie se consideră a fi deja câștigătoare, fără a aștepta finalul meciului, dacă echipa favorită conduce oricând cu o diferență de două goluri.

Conform ofertei Avans de 2 goluri, pentru că Japonia a condus la un moment cu două goluri, toți cei care au pariat înainte de meci pe victoria asiaticilor și-au primit banii în momentul în care Takashi Inui a marcat în minutul 52. Cota a fost de peste 7,00. Așadar, 100 de lei pariați au adus un câștig de peste 700, cu toate că Japonia nu a fost echipa câștigătoare la finalul celor 90 de minute.

După ce Belgia a câștigat meciul, așa cum este normal, Betano a stabilit câștigătoare și pariurile plasate pe victoria europenilor, la o cotă de aproximativ 1,50.

100% până la 500RON
Pariază acum

Toată lumea a câștigat, ceea ce poți face și tu chiar atunci când echipa ta favorită pierde!

Cupa Mondială 2018 merge mai departe, alături de oferta Avans de 2 goluri. Intră pe site și bucură-te de Mondial, la cote maxime și cu oferte unice!

drumul spre glorie

Drumul spre Glorie

Betano.com are activă pe site o altă promoție, pentru Mondial. Se numește Drumul spre Glorie.

Clienții Betano primesc puncte de loialitate pentru activitatea de pe site, de exemplu dacă se conectează, dacă plasează pariuri, dar și pentru alte acțiuni.

Primii 150 de oameni care adună cele mai multe puncte în clasamentul „Drumul spre Glorie” primesc premii cash, iar premiul cel mare pentru Locul 1 este de 15.000 de lei.

STRIKE by betano

1.000.000 de lei la Mondial

Tot pe durata Cupei Mondiale, Betano găzduiește un concurs cu  întrebări și răspunsuri pentru pasionații de fotbal, fără ca aceștia să trebuiasă să parieze.

Concursul are loc pe aplicația de iOS sau Android numită Strike by Betano. Peste 5.000 de oameni care au descărcat deja Strike de la începutul turneului din Rusia se luptă în aceste momente pentru marele premiu în valoare de 1.000.000 de lei.

Dacă nu ai deja Strike, instalează-o și ține-o, e posibil să fie suprize și după Mondial!

Mondialul înseamnă distracție! Mondialul înseamnă Betano!