Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Premier League 2022/2023 – Cele mai recente transferuri

Putin a mai ramas pentru ca echipele de top din Europa sa transfere jucatori, iar in Premier League echipele muta la foc automat si cheltuie zeci de milioane pentru aducerea de noi jucatori care sa impresioneze.

Calvis Ramsay – Liverpool investeste in viitor

Jucator la Aberdeen pana la inceputul lunii iunie, Calvis Ramsay si-a impus stilul de joc si a fost repede remarcat de Jurgen Klopp care l-a dorit pe ANfield Road. Desi are cota de piata de sub un milion de euro, acesta a fost adus in lotul vicecampioanei Premier League. Nu a fost deloc ieftina aceasta mutare, ci clubul din Liverpool a platit 4.89 milioane de euro pentru aceasta mutare.

liverpool

Calvis Ramsay are 18 ani si este un produs 100% al academiei lui Aberdeen. In acest sezon a reusit sa imbrace tricoul scotienilor de 22 de ani, interval in care a inscris un singur gol si a pasat decisiv in alte cinci randuri.

Gavin Bazunu, o noua vedeta a lui Southampton

Nigeriano-irlandezul Gavin Bazunu este “sfant” incepand din sezonul 2022/203. Portarul in varsta de 20 de ani a fost transferat de Southampton de la echipa de U23 a celor de la Manchester City. 14 milioane de euro a costat Bazunu care este pentru prima oara legitimat la un club profesionist din Premier League.

Pana la 20 de ani a mai jucat la echipe angrenata in competitiile din Anglia. Rochdale si Portsmouth sunt echipele pentru care a mai jucat. La Portsmuth a fost imprumutat in sezonul trecut unde a si explodat aparand in 44 de partide in League One, cat si in alte doua meciuri din Cupa Angliei.

Yves Bissouma vine pe “Tottenham Hotspur Stadium”

Jucatorul care a evoluat pret de trei sezoane pe Amex Stadium, acolo unde a imbracat t ricoul celor de la Brighton & Hove Albion. 2021/2022 a fost un sezon de exceptie pentru jucatorul adus de la Lille si pentru care s-a cheltuit suma de 16.8 milioane de euro.

In 28 de meciuri in care a fost parte pentru Brighton & Hove Albion in una din cele trei competitii interne in care a fost angrebat. 26 de meciuri a jucat in Premier League, unde a inscris un gol si a pasat decisiv in alte doua. A mai jucat cate un meci in Cupa Angliei si Cupa Ligii Angliei, dar a convins conducerea lui Spurs pentru a-l aduce la Londra in schimbul 29.2 milioane de euro.