Sebastian Vettel a devenit favorit la castigarea titlului

Ponturi Formula 1 - Vom avea o cursa exploziva pe Hockenheimring - Am ajuns aproximativ la mijlocul sezonului de Formula 1, iar lupta pentru suprematie este una incredibila intre fortele Mercedes si Ferrari. Astazi echipa italiana pleaca cu un mare avantaj, insa vor avea oare sorti de izbanda?
Formula 1
Marele Premiu al Germaniei
July 22,2018
16:00 PM

 Marele Premiu al Germaniei –  Circuitul Hockenheimring

  • Toate calculele din pre-sezon au fost date peste cap pana acum in Campionatul Mondial de Formula 1. Ferrari pare sa fi devenit noua forta din „Marele Circ”. Motoarele Renault au inceput sa dezamageasca din punct de vedere al plajei de performanta. Williams, McLaren si Toro Rosso sunt in deriva, Force India lupta din rasputeri cu resurse extrem de limitate, iar Sauber si Haas (ambele motorizate de Ferrari) au sezoane nemaipomenite.
  • In cursa de astazi, nu avem cum sa ne plictisim. Lewis Hamilton pleaca de pe pozitia a 14-a, iar Daniel Ricciardo de pe ultimul loc din grila, pozitia 20. Vom vedea depasiri numeroase a acestor doi piloti care vor incerca sa-si faca loc in Top 6 cat mai repede si cu siguranta vor spera la un Safety Car (dupa prima intrare la boxe a rivalilor).
  • Conditiile meteorologice ar putea fi un factor determinant de asemenea. Exista sanse de aproximativ 50% de ploaie, cel putin in prima ora a cursei din Germania. Un astfel de start, ar dezavantaja clar pe cei de la Ferrari si i-ar pune intr-o lumina buna pe Leclerc, Verstappen si Hamilton. In ceea ce priveste pariul cu incredere ridicata pentru astazi, aproape in fiecare cursa din acest sezon s-a intamplat acest pronostic si ar trebui sa avem parte de o cursa extrem de ciudata (in sensul rau, fara prea multe evenimente/incidente), in care Sebastian Vettel doar „se plimba” pana la linia de finish.

Formula 1


Miza 1: 9/10

Miza 2: 3/10

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul