Știri

Polonia incepe cu stangul EURO 2024

Naționala de fotbal a Polonie a început cu stângul Euro 2024, asta după ce a fost învinsă cu scorul de 2-1 de către Olanda, deși ea a fost cea care a deschis scorul.


În primul meci al celei de-a treia zi de meciuri la Euro 2024, Polonia a pierdut cu scorul de 1-2 meciul pe care l-a susținut împotriva naționalei similare a Olandei. Cele două sunt parte din cadrul Grupei D, acolo unde Franța și Austria sunt celelalte două adversare.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Scorul a fost deschis de Adam Buksa, în urma unei lovituri de la colțul terenului. Acesta a fost la locul potrivit pentru a trimite cu capul direct în poarta Olandei. Piotr Zielinski și-a trecut și el numele pe tabelă, dar ca pasator. Prima repriză nu s-a încheiat cu avantajul Poloniei, deoarece Nathan Ake i-a pasat decisiv lui Cody Gakpo, acesta a reușit să înscrie de la marginea careului. Șutul său a fost deviat, ceea ce a făcut in zadar intervenția lui Wojciech Szczesny.

Același Nathan Ake a fost pasatorul decisiv, dar de această dată în repriza a doua, respectiv în minutul 83. Wout Weghorst a fost autorul golului de 2-1, cu un șut precis la colțul stâng al porții apărate de Szczesny.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri