Știri

Pepe a doborat un record greu de egalat

Portugalia - Cehia s-a jucat marți seară, fiind ultimul duel al primei etape din faza grupelor de la Euro 2024. Imediat după fluierul de start, Pepe a intrat în istoria fotbalului ca fiind cel mai în vârstă jucător.

Portugalia - Elvetia

Portugalia a reușit să se impună cu scorul de 2-1 în meciul împotriva Cehiei. Lusitanii, cu Cristiano Ronaldo și Pepe printre titulari au avut puterea să revină de la 0-1 pe tabelă și au dat lovitura în prelungirile meciului. Francisco Conceicao (21 ani, FC Porto) a marcat golul victoriei portughezilor la doar două minute după ce a fost trimis în teren. A preluat mingea repinsă de adversari și a trimis-o în poartă pentru primul succes al Portugaliei în Grupa F de la Euro 2024.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Totodată, Portugalia - Cehia a fost și un meci în care lusitanii s-au bazat pe fundașul Pepe (FC Porto), ceea ce a făcut ca acesta să devină cel mai vârstnic jucător care joacă la un Campionat European. 41 de ani și 113 zile are jucătorul celor de la FC Porto, reușind să-l detroneze din fruntea acestui clasament pe fostul portar al Ungariei, Gabor Kiraly. Goalkeeper-ul maghiarilor a jucat la Euro 2016, la vârsta de 40 de ani și 86 de zile.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri