(P) Rămân CFR și FCSB neînvinse, din nou, acasă

CFR Cluj și FCSB nu au pierdut niciun meci pe propriul teren în campionat. Betano, sponsorul oficial al Ligii 1, oferă o serie de pariuri speciale pentru actuala ediție, printre care și posibilitatea ca unele echipe să rămână neînvinse acasă!
betano Liga1betano

CFR Cluj și FCSB, primele două locuri din Liga 1 Betano 2017/18, au reușit să încheie sezonul fără înfrângere în fața propriilor fani. Crezi că vor repeta performanța? Pe Betano poți paria că CFR, FCSB sau Craiova vor rămâne neînvinse acasă! Lista pariurilor speciale oferite de sponsorul oficial al Ligii 1 este lungă, și mai include cote pentru campioană, câștigătoarea sezonului regulat, ultima clasată sau echipele calificate în playoff.

Va fi depășit recordul de puncte la finalul sezonului?

CFR Cluj a terminat sezonul 2017/18 cu 50 de puncte, cele mai multe pentru o echipă de la introducerea sistemului cu playoff/playout. Cota ca acest record să fie doborât este de 3.00! Pe Betano mai poți paria și pe recordurile de victorii consecutive, penalty-uri primite sau penalty-uri împotrivă! Ai, de asemenea, cote și pentru numărul total de lovituri de la 11 metri sau cel de cartonașe roșii la finalul stagiunii!

100% până la 500RON
Pariază acum

Cota 9 ca Gnohere să fie golgheter!

Pariurile speciale de pe Betano includ și jucătorii. Favoriții la titlul de golgheter, conform cotelor, sunt Țucudean, Florin Tănase, Mitriță și Gnohere. Cei mai buni marcatori ai sezonului trecut au cote diferite. Dacă anul trecut au fost la egalitate în topul golgheterilor, George Țucudean e văzut acum cu șanse mai mari să câștige din nou: are cota 6.00, față de 9.00 a lui Harlem Gnohere.

Rămâne Dică la FCSB până la finalul anului?

Nicolae Dică a glumit, săptămâna trecută, spunând că e favorit să fie demis în primele etape. Cota ca el să fie antrenorul FCSB pe 31 decembrie e de 1.75! Florin Bratu și Devis Mangia stau mult mai bine, cu 1.25 ca finalul anului să îi găsească tot la actualele echipe, iar cota cea mai mică o are Gheorghe Hagi – doar 1.05 să rămână la Viitorul, față de 8.50 ca echipa sa să aibă alt antrenor pe 31 decembrie.

1.400 de pariuri și o misiune specială pentru derby!

Pariurile speciale există și la meciuri. Pentru meciul FCSB – Dinamo de duminică exista deja 1.400 de pariuri disponibile, iar Betano a pregătit și o misiune specială, prin care poți câștiga până la 100 de lei. Poți paria încă de azi pe cursul jocului, primul eveniment din meci sau modul în care vor fi înscrise golurile!