Știri

Olanda trece si de Turcia si face un pas mare spre podiumul Euro 2024

Olanda a trecut cu scorul de 2-1 și de Turcia, drept pentru care a obținut un loc în Final Four-ul Euro 2024, acolo unde se va lupta cu Franța, Spania și Anglia pentru un loc pe podium.


Olanda avea prima șansă la obținerea victoriei în fața Turciei. O spuneau specialiștii, iar cotele caselor de pariuri arătau că victoria călăului României este mai așteptată, iar rezultatul a confirmat toate aceste lucruri. 2-1 a fost scorul prin care naționala de fotbal a Olandei a reușit să obțină accesul în semifinale, dar asta nu înseamnă și că meciul a fost ușor.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Condusă cu 1-0 încă din minutul 35, Olanda a trebuit să se reinventeze în a doua parte a reprizei secunde, deoarecere timpul trecea, iar tabela arăta 1-0 pentru turci. Egalarea a venit în minutul 70, atunci când Stefan de Vrij (Inter) a fost la post în urma cornerului executat de Memphis Depay și a trimis mingea sub transversală. Presiunea a poarta Turciei a continuat, iar în minutul 76, Mert Muldur a încercat să respinsă o centrare, însă a trimis balonul în propria poartă.

Olanda va juca cu Anglia în semifinalele Euro 2024. Meciul dintre cele două forțe europene se va disputa miercuri, 10 iulie 2024, de la ora 22:00 și va fi transmis de Pro TV.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri