Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Olanda învinge SUA și se califică în sferturile CM 2022

Olanda revine în forță maximă și reușește o calificare la pas în cadrul sferturilor de finală ale Campionatului Mondial din Qatar.

Favorita caselor de pariuri la calificarea în fazele eliminatorii, Olanda a reușit să impresioneze prin jocul pe care l-a propus la Cupa Mondială din Qatar. Selecționata antrenată de Louis van Gaal este neînvinsă în cadrul turneului, iar în optimi s-a calificat datorită locului 1 pe care s-a clasat în Grupa A, unde a mai evoluat alături de Senegal, Ecuador și Qatar.

Meciul Olanda – SUA a început cum nu se putea mai bine pentru europeni, iar după zece minute conduceau cu scorul de 1 la 0, grație reușitei lui Memphis Depay. Jocul a mers în favoarea aceleiași echipe, iar Blind a majorat scorul în minutul 45+1. Ultimul gol al meciului a fost înscris de jucătorul lui Inter Milano, Denzel Dumfries care a  fructificat o pasă venită de la Daley Blind.

Olanda, de fiecare dată când a participat a ajuns în fazele eliminatorii

Era fotbalului modern a pus-o mereu pe Olanda într-o lumină bună, deoarece în cele șase participări ale sale din 1990 și până în prezent a reușit să avanseze cel puțin în optimi. Cel mai bun rezultat este locul al doilea obținut în 2010, când Mondialul a avut loc în frica de Sud.

În sferturile de finală, Olanda întâlnește Argentina, iar meciul se va juca pe 9 decembrie, pe „Lusail Iconic Stadium” din Lusail.