Știri

O jucatoare din Romania a fost deja eliminata de la Wimbledon 2024

Au început calificările celui de-al treilea Grand Slam al sezonului, iar printre sutele de jucătoare implicate se regăsesc și câteva românce. Irina Bara este una dintre ele, însă din nefericire pentru ea a trebuit să se recunoască învinsă cu 7-6(6), 6-1 de către Gabriela Knutson.


Cehoaica Gabriela Knutson a propus un joc prea bun pentru ca Gabriela Ruse să i se împotrivească și după o oră și jumătate de joc, locul 231 în lume a trecut cu scorul de 7-6(6), 6-1 de locul 220 WTA. Primul set a fost foarte strâns, dovadă că cele două au ajuns la tie-break. Prima care a făcut break a fost chiar Irina, care a condus cu 2-0 după primele două game-uri.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

De la 4-4 s-a mers cap la cap, fiecare jucătoare reușind să își câștige serviciul, însă Ruse a comis-o în nenumărate rânduri când avea mai mare nevoie și a pierdut primul set la tie-break. Oboseala și-a spus cuvântul, iar Gabriela Knutson a profitat de lucrul acesta, reușind ca în doar 25 de minute de joc efectiv să treacă cu scorul de 6-1 în actul secund. Jucătoarea din Cehia va juca cu Lulu Sun (Noua Zeelandă, 123 WTA).


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri