Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Novak Djokovic, la un pas de expulzare din Australia

Ajuns la 34 de ani, Novak Djokovic este liderul mondial in ierarhia ATP si miercuri a ajuns la Melbourne unde trebuia sa participe la Australian Open 2022, insa lucrurile s-au complicat, iar jucatorul sarb este la un pas sa fie trimis in Europa de autoritatile australiene.

Sarbul este nevaccinat impotriva COVID-19, insa organizatorii au i-au oferit acestuia o derogare si in urma scutiri medicale. Astfel, daca acestuia nu I se anula viza de intrare in tara, atunci sportivul sarb ar fi putut participa la Australian Open 2022.

novak djokovic

Nole este tinut de ore bune in aeroportul din Melbourne, totul din cauza ca nu este vaccinat si drept urmare autoritatile australiene au decis sa ii anuleze viza si sa-l trimita inapoi in Europa. Totusi, liderul ATP a contestat decizia anularii vizei si va mai putea petrece inca 24 de ore in Australia, ca urmare a decizii tribunalului.

Rateaza Djokovic Australian Open 2022?

Reactiile in urma celor intampinate de liderul ATP au fost vehemente, iar unul dintre cei mai infocati sustinatori ai sai a fost chiar tatal acestuia.

[tweet shortcode=”tweet”]

Nu am cuvinte sa descriu ce se intampla prin ce trecem”, a spus tatal sportivului citat de Digisport.

Djokovic este jucatorul care a castigat ultimele trei editii ale Australian Open. 2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019, 2020, 2021 sunt anii in care Nole a reusit sa ridice trofeul de la Antipozi.