Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Novak Djokovic îl învinge pe Medvedev și câștigă US Open 2023

Sârbul Novak Djokovic a confirmat statutul de favorit pe care l-a avut înaintea finalei cu Daniil Medvedev și l-a învins pe rus în minimum de seturi. Sârbul cucerește astfel US Open 2023, cel de-al 24-lea trofeu major din carieră.

Novak Djokovic a izbutit o nouă victorie în finala unui Gram Șlem, de această dată în ultimul act de la US Open 2023. Daniil Medvedev (3 ATP) – Novak Djokovic (2 ATP) s-a încheiat cu scorul de 3-6, 6-7 (5), 3-6 în favoarea sârbului de 36 de ani care a controlat meciul în totalitate. Au fost trei ore și 17 minute de tenis la cel mai înalt nivel.

Prin victoria în fața rusului, Novak și-a luat revanșa după eșecul din ultimul act al US Open din anul 2021 A fost pentru a patra oară în cariera lui Djokovic când reușește să câștige trofeul de la Flushing Meadows.  Totodată, încheie anul cu trei trofee de Grand Șlem câștigate (US Open, Australian Open și French Open), dar și cu un cont bancar care s-a mărit. Trei milioane de euro a primit sârbul doar pentru câștigarea finalei cu Medvedev.