Știri

Fotbalul american este pe cale sa-si afle campioana

Fotbalul american este pe cale sa ne ofere cel mai urmarit meci din sportul nord-american: Super Bowl 2022, eveniment care se va disputa pe 13 februarie 2022.


Pe 13 februarie se va disputa pe SoFi Stadium (California) duelul din finala Conferintelor fotbalului american, acolo unde se dueleaza San Francisco – LA Rams si Cincinnati Bengals – Kansas City Chiefs.

Favorita la castigarea play-off-ului este Kansas City Chiefs, echipa care iti dubleaza miza pariata, fiind urmata de Los Angeles Rams, San Francisco 49ers si Cincinnati Bengals. Pe de alta parte, Chiefs este vicecampioana editiei trecute, atunci cand a intalnit-o pe Tampa Bay Buccaneers si in fata careia a pierdut cu 9-31.

Accesul echipelor in semifinale s-a jucat dupa dueluri unde am avut de toate, fiecare dintre ele fiind nevoite sa depuna un efort considerabil. Dintre toate Kansas City Chiefs a avut cel mai greu parcurs, ea castigand 42-36 (dupa prelungiri) in fata celor de la Buffalo Bills.

Rezultate sferturi de finala Play-Off NFL:

Cincinnati Bengals – Tennessee Titans 19-16

San Francisco 49ers – Green Bay packers 13-10

Los Angeles Rams – Tampa Bay Buccaneers 30-27

Buffalo Bills – Kansas City Chiefs 36-42 (dupa prelungiri)

In ceea ce priveste castigatoarele all-time ale Play-Off-ul NFL o avem pe New England patriots, echipa care s-a impus in 37 de randuri, ea fiind urmata de San Francisco 49ers (34 titluri).

Super Bowl 2022 va fi cea de-a 56 editie all-time si cea de-a 52-a in era moderna a campionatului de fotbal american. Dincolo de aceste cifre este si unul dintre cele mai scumpe evenimente cand vorbim despre minutele de publicitate, deoarece sunt implicatii de zeci de milioane de dolari.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Top case de pariuri