Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Momente dramatice la Euro 2020: Eriksen s-a prabusit pe teren

Danemarca – FInlanda era primul meci al celor doua echipe in cadrul Grupei B de la Campionatul European de Fotbal, dar meciul a fost intrerupt si ulterior amanat din cauza accidentarii danezului Christian Eriksen.

Credit pentru Getty Images

Momente dramatice la Euro 2020: Eriksen s-a prabusit pe teren

Eriksen, viitor incert in fotbal?

Unul dintre cei mai buni jucatori danezi a fost protagonistul unui eveniment nefericit. Cu putine minute inainte de pauza, Christian Eriksen s-a prabusit pe teren fara sa fie atins de cineva, iar minute in sir colegii sai au facut zid uman in jurul locului unde coechipierul sau era ajutat de medici.

Dupa minute in sir in care medicii au incercat sa faca ce este mai bine pentru mijlocasul danez, intrand si cu un defribilator pe teren, acestia l-au transporat la ambulanta.

Vizibil afectati de ceea ce s-a intamplat cu fotbalistul danez, atat coechipierii sai, cat si jucatorii finlandezi au fost trimisi la cabine de catre britanicul Anthony Taylor. Centralul s-a sfatuit cu oficialii si meciul dintre Danemarca si Finlanda a fost amanat pana la o data ulterioara.

Campion cu Inter Milano, Christian Eriksen este cotat la 40 milioane de euro si este unul dintre cei mai valorosi jucatori danezi prezenti la EURO 2020. In trecut, el a mai evoluat la cluburi precum Ajax Amsterdam si Tottenham Hotspur. Din 2010 si pana in prezent a adunat si 108 meciuri in tricoul echipei nationale, timp in care a reusit sa inscrie 36 de goluri.