Messi si Salah la acelasi nivel


Messi si Salah la acelasi nivel. Fotbalul din Europa este dominat de internationalul argentinian Lionel Messi si de atacantul lui Liverpool, Mohamed Salah.

Egipteanul Mohamed Salah este la acelasi nivel cu Lionel Messi. Acest sezon pare sa fie unul extraordinar pentru cei doi atacanti. Messi si Salah domina fotbalul din Europa, acest lucru este demonstrat de cifre, sunt desemnati cei mai buni jucatori din ligile mari ale Europei. Primele 5 ligi ale Europei au un clasament al golurilor si al assist-urilor, iar cei doi jucatori au ajuns la egalitate, respectiv 37 de goluri si assist-uri. Messi a avut pana duminica doar 36 de goluri, egalandu-l pe egiptean in meciul cu cei de la Atletico Bilbao, cu un gol inscris in poarta acestora in minutul 30.

In Premier League si La Liga, cei doi atacanti sunt golgheteri. Lionel Messi l-a depasit pe Suarez dar si pe Cristiano, ajungand la 25 de goluri. Atacantul celor de la Liverpool are 28 de goluri in Anglia, unde i-a depasit pe Kane si Aguero. Starul de la Liverpool uimeste atat fanii cat si conducerea clubului prin reusitele acestei etape din Premier League unde a marcat 4 goluri impotriva celor de la Watford, partida incheiata cu scorul de 5-0. „Mo nu vrea să fie comparat cu Messi. Messi face ce vrea pe teren şi face asta de mult timp. Ai impresia că au trecut 20 de ani de când e la cel mai înalt nivel. Dar Salah e un jucător fantastic la rândul lui, care sezonul acesta a jucat incredibil. E excepţional să înscrii patru goluri într-un meci” spune antrenorul celor de pe Anfield dupa meciul cu Watford, conform celor de la digisport.ro

Liverpool este a 3-a clasata in Premier League, cu 12 puncte in spatele primei clasate, Manchester City. Liverpool se afla intr-o perioada foarte buna, cu doar o infrangere cu scorul de 2-1 pentru Manchester United si 4 victorii. De cealata parte, Barcelona domina clasamentul La Liga. Prima clasata are un egal cu Las Palmas (1-1) si 4 victorii. Sezonul acesta fiind benefic pentru echipele lui Mohamed Salah si Lionel Messi.