Știri

Medvedev si-a luat revansa in fata lui Sinner si merge in semifinalele Wimbledon 2024

Daniil Medvedev s-a revanșat în fața lui Jannik Sinner după finala pierdută de la Australian Open. Rusul l-a învins cu 6-7, 6-4, 7-6, 2-6, 6-3 pe liderul mondial și a obținut calificarea în semifinalele Wimbledon.


Meciul dintre Jannik Sinner și Daniil Medvedev a fost capul de afiș al zilei în materie de tenis și totodată a reprezentat una dintre surprize. Jucătorul rus a trecut cu scorul de 6-7, 6-4, 7-6, 2-6, 6-3 de actualul lider mondial și a obținut calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Jocul dintre cei doi sportivi a fost al treilea din 2024, însă este prima victorie obținută de Medvedev după înfrângerile suferite în finala Australian Open și semifinala turneului de la Miami. Datorită succesului obținut, favoritul numărul 5 la câștigarea trofeului cel mai probabil va juca cu spaniolul Carlos Alcaraz, favoritul numărul 3 la câștigarea turneului.

Este pentru a doua oară consecutiv când Daniil Medvedev reușește să ajungă până în semifinalele turneului de la Wimbledon. Este și cea mai bună performanță obținută de locul 5 ATP în istoria participărilor sale la competiția londoneză. Deși are mai multe finale la activ, singurul trofeu de Grand Slam câștigat de el a venit în 2021, la Flushing Meadows.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri