Mayweather vs McGregor: Ultimele detalii pentru meciul anului in sportul de contact


Floyd Mayweather vs Connor McGregor, episodul 2

Sursa foto: gsp.ro

Fara indoiala ca unul dintre evenimentele anului trecut a fost lupta Mayweather vs McGregor, duel pe care suntem pe cale sa-l revedem, conform presei de profil din Statele Unite ale Americii.

Conform ultimelor vesti din lumea sportului de contact, Floyd Mayweather nu spune nu unei revanse acordate mult mai execentricului Conor McGregor, dar de data aceasta cu reguli total schimbate. Daca in luna august, americanul l-a invins fara drept de apel pe McGregor, intr-o lupta care s-a disputat dupa reguli din box, de data aceasta lucrurile ar putea lua o intorsatura favorabila irlandezului.

Mayweather a sugerat ca exista posibilitatea sa fie la dispozitia lui Conor McGregor, intr-un meci revansa, dar de data aceasta disputat dupa reguli UFC. Evident, stim foarte bine ca este dificila trecerea de la box la UFC, din acest motiv sunt mari sanse ca regulile sa fie ajustate, cat sa echilibreze putin balanta.

Printre regulile pe care MMA sa bazeaza, se numara purtarea de manusi 4oz, fara pantofi, runde de cate cinci minute, evident, meciul disputandu-se in cusca. Cu toate astea, cel mai probabil printre regulile modificate se numara fara lovitura sub centura, fara coate, fara genunchi, insa, vor fi permise clinciurile.

Ramane de vazut ce decizie o sa avem si din partea lui McGregor, irlandezul fiind la un pas de a reveni in promotia MMA, asta inainte sa fie arestat din cauza asaltului produs asupra autobuzului cu luptatori UFC si care s-a soldat cu ranirea unuia dintre pasagerii acelui mijloc de transport.

Floyd Mayweather nu a ratat ocazia de a reactiona la nebunia comisa de McGregor, americanul afirmand, prin intermediul ESPN: Simt ca atunci cand v-ati atins un statut atat de inalt, trebuie sa va purtati intr-o maniera eleganta. In afara ringului, sa va purtati ca un gentleman.

Americanul s-a dezlantuit si a continuat sa faca afirmatii cel putin interesante:

Este posibil sa ma intorc, dar daca o fac, trebuie sa fie in Octogon. Absolut, remuneratia conteaza enorm, dar pentru asta trebuie sa discutam cu Showtime si CBS. Pot face orice vreau sa fac, sunt Floyd Mayweather.

Intrebat daca se gandeste sa reintoarca in box, acesta a spus raspicat ca nu-si mai doreste sa boxeze.

Intre timp, presedintele UFC, Dana White, este mai mult decat increzator ca meciul UFC dintre Mayweather si McGregor va avea loc:

Floyd stie ca pretul este corect si din acest motiv sunt sigur ca acest lucru se va intampla, a declarat Dana White, pentru ESPN.