Știri

Lionel Messi, omul recordurilor la Cupa Mondială 2022

Unul dintre cei mai buni fotbaliști ai tuturor timpurilor, Lionel Messi a marcat câteva recorduri odată cu participarea sa la cupa Mondială din Qatar.


Ajuns la 35 de ani, atacantul campioanei Franței a devenit unul dintre cei mai prezenți jucători la Mondial. Recordul pe care acesta l-a depășit este cel al numărului de meciuri jucate la turneele finale. În 26 asemenea meciuri a evoluat, cu unul singur mai multe decât Lothar Matthaus (Germania).

Decisiv în victoria Argentinei asupra Franței din finala CM 2022, Messi a devenit cel mai bun marcator al Argentinei la Cupa Mondială. Lucrul acesta s-a întâmplat încă din semifinale, acolo unde sud-americanii s-au impus cu scorul de 3 la 0 asupra Croației. 13 goluri a reușit să înscrie, comparativ cu cele 10 înscrise de Gabriel Omar Batistuta.

Ce alte recorduri a mai reușit Messi la Cupa Mondială din Qatar

  • A devenit jucătorul argentinian cu cele mai multe meciuri jucate la Cupa Mondială. El l-a depășit pe Diego Armando Maradona de la meciul cu Polonia, atunci când s-a impus lejer.
  • După transformarea penalty-ului din semifinala contra Croației, atacantul de la PSG a înscris cele mai multe goluri la Mondial dintre toți jucătorii argentinieni.
  • Tot după partida contra Croației, atacantul în vârstă de 35 de ani a ajuns la 9 pase decisive, una peste Maradona.
  • A încheiat pe 2 în clasamentul celor mai buni marcatori, dat datorită paselor de gol a devenit singurul jucător cu pase decisive la 5 Cupe Mondiale.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri