Știri

Kylian Mbappe s-a accidentat si ar putea rata Euro 2024

Kylian Mbappe s-a accidentat în meciul pe care Franța l-a câștigat în fața Austriei. 1-0 a arătat tabela la finalul meciului, însă în minutul 85, atacantul lui Real Madrid a ieșit plin de sânge și poate rata Euro 2024.


Franța a plecat favorită în meciul 3 de luni de la Euro 2024 și a reușit să se impună. Un autogol a făcut diferența în acel duel, unde Mbappe a suferit o accidentare destul de gravă care îl va ține departe de teren cel puțin o săptămână. În minutul 85 al meciului, atacantul naționalei antrenate de Didier Deschamps a ieșit plin de sânge după o săritură la cap cu un adversar austriac.

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Transportat imediat la spital unde a fost supus unor investigații, Kylian Mbappe a intrat în sala de operație, deoarece avea nasul rupt. După intervenție, jucătorul Franței a primit recomandarea de a sta departe de teren pentru cel puțin o săptămână, ceea ce va due la ratarea meciurilor din Grupa D, unde Polonia și Olanda vor fi adversare. Cu toate acestea, conform celor apărute în presă, inclusiv o declarație a fostului medic al naționalei Franței, Mbappe ar putea absenta mai bine de 10 zile sau chiar întreg turneul.

Clasament Grupa D

  • Olanda - 3 puncte / 2-1 golaveraj
  • Franța - 3 puncte / 1-0 golaveraj
  • Polonia - 0 puncte / 1-2 golaveraj
  • Austria - 0 puncte / 0-1 golaveraj

Următorul meci pe care selecționata Franței urmează să-l dispute are loc în 21 iunie, cu Olanda, iar apoi mai joacă în data de 25 iunie, cu Polonia.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri