Știri

Kylian Mbappe este golgheterul Campionatului Mondial

Duminică, 18 decembrie 2022 a avut loc ultima partidă programată să se dispute la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Argentina a învins Franța la penalty-uri, însă titlul de golgheter i-a revenit lui Kylian Mbappe.

Mbappe

Finala Argentina – Franța a fost una dintre cele mai frumoase meciuri de la Campionatul Mondial 2022. 2-2 după 90 de minute, 3-3 după prelungiri și 4-2 după executarea loviturilor de la 11 m i-au adus naționalei Argentinei primul titlu de campioană mondială în era fotbalului modern și din ultimii 36 de ani.

Lionel Messi a fost eroul „Pumelor”, însă deși a înscris două goluri, Kylian Mbappe a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren și autorul celor trei goluri ale Franței. Datorită reușitelor sale, acesta a ajuns la 8 goluri în cadrul turneului și a câștigat titlul de golgheter. urmat fiind chiar de colegul său de la Paris Saint-Germain, Lionel Messi.

Top 3 cei mai buni marcatori de la Mondialul din Qatar:

  • Kylian Mbappe (Franța) – 8 goluri
  • Lionel Messi (Argentina)- 8 goluri
  • Julian Alvarez (Argentina) – 4 goluri

Primul francez câștigător de Gheata de Aur a unui Mondial

Atacantul în vârstă de 23 de ani este unul dintre cei mai bine cotați jucători din lume și odată cu încheierea Campionatului Mondial a intrat în istoria țării sale ca fiind primul francez din istoria fotbalului modern care câștig Gheata de Aur a Campionatului Mondial.  Primul a fost Just Fontaine, în 1954 și al doilea este Mbappe, datorită celor 8 goluri înscrise.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri