Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Inter este prima finalistă Champions League 2022/23

Inter a învins AC Milan și în cea de-a doua manșă a semifinalei 1 din Champions League și a devenit prima echipă calificată în finală. Așteaptă acum să vadă cine îi este adversar dintre Manchester City și Real Madrid.

Inter a fructificat cota de favorită pe care a primit-o din partea caselor de pariuri online și s-a calificat fără emoții în finala Champions League 2022/23. Lautaro Martinez a fost omul cu golul din meciul de marți seară. Atacantul argentinian a marcat unicul gol al partidei, totul după o acțiune unde Romelu Lukaku a jucat rolul de pasator decisiv.

Astfel, Inter nu doar că a câștigat manșa retur, dar s-a calificat în finala Champions League fără să primească gol. 2-0 a fost în prima manșă, iar acum ajunge din nou să obțină această performanță. Trei trofee a câștigat formația italiană de-a lungul istoriei sale. În 1964, 1965 și 2010 a reușit să câștige Champions League, ultima oară era titular și Cristian Chivu.

Cea de-a doua semifinală are loc miercuri, de la ora 22:00 și le aduce față în față pe Manchester City și Real Madrid. 1-1 este scorul după prima partidă, însă campioana Premier League pleacă cu prima șansă conform speciștilor.