Știri

Ilie Dumitrescu ne ofera cota 14 pentru astazi 6-7-2022

Ilie Dumitrescu ne ofera cota 14 pentru astazi 6-7-2022. Abasadorul Superbet a ales 4 meciuri ale echipelor nationale care vor juca in seara asta. 3 solisti si o combinatie pentru o cota mai mult decat interesanta.


Ilie Dumitrescu revine cu un nou bilet pentru meciurile de astazi, dupa cum bine stiti de o saptamana a inceput pauza internationala si avem zilnic meciuri ale echipelor nationale.

Principala atractie de pe biletul propus de Ilie Dumitrescu este Germania – Anglia, partida va incepe de la 21:45. Dupa prima etapa nemtii au acumulat un punct, dupa remiza cu Italia in timp ce englezii au 0 puncte dupa infrangerea surprinzatoare din Ungaria. Pariul ales aici este ca oricare dintre echipe sa castigi si ambele sa inscrie.

Iata biletul propus de Ilie Dumitrescu pentru astazi 7-6-2022

Finlanda – Muntenegru este alt duel de pe bilet, aici avem o alegere interesanta, 1 solist direct, desi Muntenegru a aratat foarte bine in partida cu Romania. Ilie nu pare sa fie singurul care are incredere in finlandezi, casele de pariuri o dau pe echipa gazda favorita. Celelalte 2 partide sunt Emiratele Arabe Unite – Australia, unde 2 solist pare cel mai indicat pariu iar Italia – Ungaria cu 1 solist pare alt meci de baza pentru bilete de astazi.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri