Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ilie Dumitrescu ne ofera cota 14 pentru astazi 6-7-2022

Ilie Dumitrescu ne ofera cota 14 pentru astazi 6-7-2022. Abasadorul Superbet a ales 4 meciuri ale echipelor nationale care vor juca in seara asta. 3 solisti si o combinatie pentru o cota mai mult decat interesanta.

Ilie Dumitrescu revine cu un nou bilet pentru meciurile de astazi, dupa cum bine stiti de o saptamana a inceput pauza internationala si avem zilnic meciuri ale echipelor nationale.

Principala atractie de pe biletul propus de Ilie Dumitrescu este Germania – Anglia, partida va incepe de la 21:45. Dupa prima etapa nemtii au acumulat un punct, dupa remiza cu Italia in timp ce englezii au 0 puncte dupa infrangerea surprinzatoare din Ungaria. Pariul ales aici este ca oricare dintre echipe sa castigi si ambele sa inscrie.

Iata biletul propus de Ilie Dumitrescu pentru astazi 7-6-2022

Finlanda – Muntenegru este alt duel de pe bilet, aici avem o alegere interesanta, 1 solist direct, desi Muntenegru a aratat foarte bine in partida cu Romania. Ilie nu pare sa fie singurul care are incredere in finlandezi, casele de pariuri o dau pe echipa gazda favorita. Celelalte 2 partide sunt Emiratele Arabe Unite – Australia, unde 2 solist pare cel mai indicat pariu iar Italia – Ungaria cu 1 solist pare alt meci de baza pentru bilete de astazi.