Știri

Germania confirma si obtine calificarea in sferturile Euro 2024

Germania nu a încurcat planurile pariorilor care au ales să meargă pe mâna ei și a reușit să obțină calificarea în sferturile de finală ale Euro 2024. Naționala lui Julian Nagelsmann a câștigat cu scorul de 2-0 în fața danezilor.


Meciul Germania - Danemarca a fost unul atipic pentru un duel din optimile de finală de la Euro 2024. Arbitrul a fost nevoit să întrerupă meciul din cauza furtunii care s-a abătut peste Signal Iduna Park din orașul german Dortmund. Totul s-a întâmplat în minutul 36, la scorul de 0-0, scor care s-a menținut până la pauză. Prima modificare de scor a venit în minutul 53, cu doar cinci după ce Danemarcei i-a fost anulat golul pe motiv de ofsaid. Kai Havertz (Arsenal Londra) a reușit să transforme un penalty și a obligat-o pe Danemarca să riște și mai mult pentru a alerga după egalare.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

În minutul 68, tot Germania a fost cea care a înscris. Jamal Musiala (Bayern Munchen) a trimis mingea în plasă după ce a fost servit excelent de Nico Schloterbeck. Tânărul de 21 de ani a stabilit și scorul final. A fost cel de-al treilea gol pe care Musiala l-a înscris la Euro 2024. Acesta a mai punctat și în victoriile cu Scoția (5-1) și Ungaria (2-0).

Cu această ocazie, Germania așteaptă rezultatul meciului dintre Spania și Georgia pentru a afla numele adversarului din sferturile de finală ale Euro 2024.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri