Știri

Georgia incurca Cehia si poate merge in optiimi

Sâmbătă, 22 iunie 2024, Georgia și Cehia au deschis balul în ceea ce privește meciurile de la Euro 2024. Meciul a fost unul cât se poate de disputat, Georgia reușind să își încurce rivala și este la mâna ei pentru accederea în optimi.


Georgia și Cehia sunt angrenate în Grupa F de la Euro 2024, iar sâmbătă au fost rivale în etapa cu numărul 2. Au încheiat 1-1, într-un meci în care singurul șut trimis pe poarta Cehiei a depășit linia porții. Georges Mikautadze (Metz) a trimis mingea în poartă după ce a transformat un penalty acordat în ultimele minute ale primei reprize.

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

În cel de-al doilea act a existat o singură echipă în teren și aceasta a fost Cehia. A fost din nou nevoie de o execuție a lui Patrik Schick (Leverkusen) și în minutul 59 scorul era 1-1. Datorită reușitei sale, campionul Germaniei a ajuns la 42 de reușite în tricoul echipei naționale și l-a depășit pe Milan Baros. Jan Koller rămâne cel mai bun marcator al naționalei Cehiei, cu 55 de goluri.

Datorită egalului, Cehia este pe 3 și Georgia pe 4, ambele cu un punct. Dacă Georgia ar câștiga meciul cu Portugalia din ultima etapă și Cehia, atunci ar putea merge în optimile de finală. Contează foarte mult și ce se întâmplă în meciul dintre Turcia și Portugalia, programat pentru sâmbătă, 22 iunie 2024, de la ora 19:00.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri