Știri

Georgia a scris istorie prin rezultatele obtinute la Euro 2024

Calificată în premieră la un European Georgia nu s-a mulțumit doar cu atât, ci a obținute rezultate care au calificat-o în optimile de finală ale Euro 2024 și astfel a scris istorie.


Parte din Grupa F, Georgia a început Euro 2024 cu un eșec în fața Turciei. 1-3 a fost scorul atunci, însă naționala georgiană nu s-a predat și a smuls un punct din al doilea duel, cel împotriva Cehiei. Georges Mikautadze avea să înscrie un gol care anunța doar începutul calificării. 1-1 s-a încheiat jocul cu Cehia și se pregătea de duelul cu Portugalia, unde mai nimeni nu-i dădea vreo șansă.

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Calificată deja prin cele 6 puncte pe care le-a acumulat cu Cehia și Turcia, Portugalia a abordat relaxată meciul susținut cu naționala Georgiei și asta s-a văzut la final, unde a pierdut cu 0-2. Prima modificare a tabelei a venit în minutul 2, atunci când Kvhicha Kvaratskhelia (Napoli) a înscris pentru 1-0 și cu această ocazie a stabilit scorul pauzei. În actul secund, Georges Mikautadze a intrat din nou în rol și a înscris pentru 2-0, fiind singurul jucător georgian care a punctat în fiecare duel de la Euro 2024. Datorită rezultatului, Georgia s-a clasat pe 3 în Grupa F, cu 4 puncte și a fost a doua în clasamentul celor mai bune echipe situate pe locul 3.

În optimile de finală, Georgia va înfrunta Spania. Meciul se va juca duminică, 30 iunie 2024, de la ora 22:00. Koln găzduiește înfruntarea.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri