Știri

Franța a debutat cu o victorie la Cupa Mondială 2022

Franța a început campania cu dreptul, dar a reușit să joace un fotbal bun, în ciuda emoțiilor pe care le-a avut în prima repriză, atunci când a fost nevoită să alerge după egalare.


Franța a început perfect Cupa Mondială 2022 și a reușit să câștige la pas meciul cu Australia. Totuși, naționala antrenată de Didier Deschamps a transpirat puțin după ce s-a văzut condusă cu 1-0 încă din minutul 9 al meciului. Până la pauză a reușit să întoarcă rezultatul și a condus cu 2 la 1 prin golurile lui Adrien Rabiot și Olivier Giroud.

Franța – Australia a început neașteptat, cu un gol înscris de Craig Godwin, în chiar minutul 9 al meciului Acesta a găsit spațiul perfect pentrua  frucifica pasa venită de la Mathew Leckie. Părea că soarta meciului este în detrimentul deținătoarei en-titre, deoarece a fost nevoită să îl schumbe pe Lucas Hernandez (accidentat) imediat după golul australienilor.

Franța s-a dezlănțuit și a reușit victoria zilei

Minutul 27 a fost cel în care Adrien Rabiot a înscris după o pasă venită din partea rezervei Theo Hernandez, cel care a intrat în minutul 13. La doar cinci minute după acel gol de 1 la 1, a intrat în scenă același Rabiot, dar în rolul de pasator pentru Olivier Giroud.

În a doua reprizî a existat o singură echipă pe teren și aceasta a fost Franța. Întâi Kylian Mbappe a înscris în minutul 68 și a majorat avantajul Franței, iar apoi Giroud a înscris tabela și a marcat al doilea său gol, devenind cel mai bun marcator din istoria Franței, la egalitate cu Thierry Henry.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri