A fost anuntata lista tenismenilor care vor participa la Olimpiada


A fost anuntata lista tenismenilor care vor participa la Olimpiada

A fost anuntata lista tenismenilor care vor participa la Olimpiada

Turneele de tenis de la Jocurile Olimpice din Brazilia vor incepe inca din 6 august, prima zi a competitiei.

Chiar daca in acest articol am anuntat sportivii care nu vor participa la Olimpiada, lista finala contine si unele dintre aceste nume. Nu credem, totusi, ca vreun jucator se va razgandi in privinta participarii.

Unul dintre acesti sportivi este Simona Halep, care a anuntat recent ca nu va participa, de teama virusului ZIKA. Totusi, romanca apare pe lista jucatorilor admisi, alaturi de Irina Begu si Monica Niculescu. La dublu feminin avem perechile Begu/Niculescu, respectiv Andreea Mitu si Raluca Olaru. La dublu masculin avem perechea formata din Florin Mergea si Horia Tecau.

In privinta spaniolului Rafael Nadal, acesta a fost acceptat pe lista de intrare, insa nu se stie inca daca va fi la capacitate 100% la Jocurile Olimpice. In afara lui, pe lista la simplu masculin mai sunt spaniolii David Ferrer, Robert Bautista Agut si Albert  Ramos-Vinolas. La feminin le avem pe Garbine Muguruza si Carla Suarez Navarro.

A fost anuntata lista tenismenilor care vor participa la Olimpiada, aceasta cuprinzand sportivi din 52 tari.

Fiecare tara are voie sa aduca 4 sportivi la simplu masculin, dar si la simplu feminin, in vreme ce la dublu nu sunt permisi mai mult de 6 jucatori atat la masculin, cat si la feminin. Lista de intrare a jucatorilor de dublu mixt nu este inca disponibila. Numarul maxim de jucatori (4) la simplu masculin a fost atins de Argentina, Franta, Germania, Spania si SUA, iar la feminin de Cehia, Germania si SUA.

A fost anuntata lista tenismenilor care vor participa la Olimpiada

Turneul de tenis de la Rio se va desfasura pe hard, iar Andy Murray si Serena Williams doresc sa-si apere titlurile de la Jocurile Olimpice din 2012. La dublu masculin medalia de aur a fost castigata de fratii Bryan, iar la dublu feminin de surorile Williams. Acum Andy Murray are cota 5.5 la castigarea turneului la aceasta casa de pariuri, in vreme ce Serena Williams este cotata cu 2.3 la feminin. La dublu masculin fratii Bryan sunt cotati cu 7.00, in vreme ce surorile Williams au cota 3.00 la cucerirea medaliei de aur.