Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Finală așteptată la US Open 2023 pe tabloul feminin

Cele două favorite din semifinale au reușit să confirme și drept urmare în ultimul act de la US Open 2023 avem parte de o finală americano-bielorusă. Cori Gauff și Aryna Sabalenka se vor duela sâmbătă, nu mai devreme de ora 23:00 și este transmisă de Eurosport 1.

Cori Gauff și Aryna Sabalenka luptă pentru cucerirea ultimului trofeu de Grand Slam al sezonului. Favoritele 6 și 2 la câștigarea turneului de la New York au confirmat statutul pe care l-au primit din partea caselor de pariuri online licențiate în România și au trecut de Karolina Muchova, respectiv Madison Keys.

Prima semifinală s-a jucat între Coco Gauff și Muchova, iar meciul a fost foarte disputat, ceea ce a făcut să dureze aproape două ore. La finalul său americanca favorită 6 s-a impus cu scorul de 6-4, 7-5. Cea de-a doua finalistă s-a aflat în dimineața zilei de vineri când după două ore și 35 de minute s-a impus locul 2 WTA. Aryna Sabalenka a trecut în trei seturi de Madison Keys, scor 0-6, 7-6 (1), 7-6 (5).

Pentru Ayna Sabalenka este cea de-a doua finală din sezonul acesta și prima oară când atinge ultimul act la US Open, în timp ce Gauff joacă pentru a doua oară într-o finală de Grand Slam după ce în 2022 a pierdut în ultimul act la Roland Garros.