Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

FIFA a modificat data inceperii Campionatului Mondial 2022

Campionatul Mondial din Qatar va incepe mai devreme decat a fost anuntat initial. In mod normal trebuia ca pe 21 noiembrie sa avem primul eveniment, insa FIFA a decis ca primul duel sa aiba loc pe 20 noiembrie.

Editia aceasta a Campionatului Mondial de Fotbal care se va desfasura in Qatar va incepe mai devreme decat data anuntata de FIFA in prima faza. Forul a modificat data de incepere a Mondialului si asta pentru ca a decis sa schimbe primul meci oficial al turneului. Astfel, nu Olanda – Senegal se va disputa primul, ci Qatar – Ecuador si va avea loc pe 20 noiembrie, de la ora 19:00.

Cupa Mondiala incepe cu o sarbatoare si mai mare pentru fanii din Qatar si din intreaga lume. Duminica, 20 noiembrie, gazdele se vor infrunta cu Ecuador”, au explicat oficialii FIFA.

Despre Campionatul Mondial 2022

Este o regula nescrisa ca taraorganizatoare sa aiba parte de meciul de deschidere, ceea ce parea ca nu se va intampla si la editia din Qatar. Totusi, lucrurile merg pe fagasul normal si astfel  traditia continua dupa ce FIFA a tinut sa se consulte cu mai multi specialisti si “cu principale grupuri de interese”.

Mondialul din Qatar este primul care va fi organizat iarna. Se intampla asta din cauza temperaturilor ridicate din timpul verii. Totodata, Qatar va juca in premiera in cadrul unui asemenea eveniment care se anunta unul grandios din toate punctele de vedere. Franta este detinatoarea trofeu-ului, aceasta a invins Croatia in urma cu patru ani. Cine castiga Cupa Mondiala?