Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Favoritele la titlu au debutat cu dreptul în Superliga 2023-2024

Weekend-ul trecut a coincis cu debutul noului sezon al Superliga, iar runda inaugurală a fost propice pentru favoritele la titlu. FCSB, Farul și CFR Cluj au început fără emoții și se pregătesc pentru o nouă săptămână de foc.

Farul Constanța a intrat prima în joc. Campioana României a reușit să treacă cu scorul de 1 la 0 de de FC Hermannstadt. Meciul s-a jucat la Sibiu, iar datorită returului cu Sheriff Tiraspol, Gheorghe Hagi le-a oferit unor jucători mai multe șanse și a început cu formația: Buzbuchi – Sîrbu, Queiros, Gustavo, Vianna – Doukoure, Artean, Vînă – Sali, Dumitrache, Borgnino. Cu toate acestea, singurul gol al meciului i-a aparținut rezervei Constantin Grameni (20 ani). Mijlocașul a înscris la doar trei minute după ce a intrat pe teren.

CFR Cluj a debutat cu dreptul în fața proaspăt promovatei Poli Iași Avându-l pe bancă pe Andrea Mandorlini (62 de ani), fosta campioană a avut parte de un adversar facil sâmbătă. 2-0 s-a încheiat duelul pe care ardelenii l-au câștigat cu destule emoții. Golurile au aparținut atacantului Daniel Birligea și fundașului Cristi Manea. Formula de joc adoptată de italianul instalat pe bancă în această stagiune a fost 3-5-2: Sava – Țiru, Ajeti, Boben – Manea, Filip, Munar, Cvek, Camora – Betancor, Birligea.

FCSB a câștigat lejer în deplasarea de pe terenul formației patronate de Adrian Mititelu. U Craiova 1948 s-a văzut condusă cu scorul de 2-0 după doar 17 minute de joc.  Deși a încercat să mai repare ceva nu i-a reușit, iar finalul tabela a indicat 3-1 în favoarea bucureștenilor. David Miculescu, Florinel Coman și Malcom Edjouma au înscris pentru FCSB care s-a instalat pe prima poziție înaintea ultimelor două dueluri programate luni seară.