Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

F1 Sezon 2022 vezi ponturi formula 1 pentru prima cursa

Nu ne mai desparte multă vreme până la startul sezonului 2022 din Formula 1. Unul care a fost precedat de o iarnă agitată. Analiza F1 Sezon 2022, vezi ponturi formula 1.

Fără îndoială, mai întâi ca urmare a controverselor iscate de cursa decisivă pentru titlul mondial de anul trecut. Controverse care, dacă nu intervenea noua conducere a FIA, puteau duce chiar la retragerea lui Lewis Hamilton, care a fost extrem de nemulțumit de modul în care oficialii au judecat evenimentele de pe circuit.

Ce ne asteapta in noul sezon de Formula 1

În cele din urmă, apele s-au mai liniștit după ce Michael Masi, Race Director în F1, a fost sacrificat. Și, mai mult, în Formula 1 se va introduce o formulă de arbitraj a momentelor litigioase similară cu sistemul VAR din fotbal.

Apoi avem șasiurile noilor monoposturi, reproiectate de la 0, astfel încât urmărirea piloților din față să fie mai facilă, iar cursele implicit mai palpitante. Astfel că ordinea pe grilă ar putea suferi schimbări majore. Și nu în cele din urmă, pentru a încheia cu evenimentele din inter-sezon, a venit excluderea rusului Mazepin, care părăsește Formula 1, alături de tatăl său, care finanța echipa Haas, urmare a războiului din Ucraina.

Cote si ponturi Formula 1 sezon 2022

Ce ne așteaptă? Betano Romania îl dă favorit la titlu pe Lewis Hamilton. Pilot care va avea parte de un nou coechipier, George Russel, și și-a anunțat intenția de a stabili pe pistă recordul de titluri mondiale (8). Lewis are o cotă de 2.50 pentru a obține cununa cu lauri. Însă rezultatele din sesiunile de teste nu au fost pe măsura speranțelor britanicului. Și, mai mult, acesta a precizat deschis că nu este mulțumit de modul în care se comportă noul monopost.

În aceste condiții, ar părea că avem o situație precum anul trecut. Cu un start de sezon de care să profite Max Verstappen și Red Bull și mai apoi cu o cursă de urmărire a celor de la Mercedes. Analiștii susțin însă că lucrurile nu ar sta chiar așa. Motiv pentru care cota de 3.00 oferită pentru un titlu al lui Verstappen este extrem de tentantă daca vreti sa o plasati pe biletul zilei. Cu atât mai mult cu cât, desigur, dacă Lewis caută revanșa și să demonstreze că a fost privat de titlu în 2021, Max va dori să arate că merita să fie cel mai bun pilot din lume în sezonul trecut.

2022 prezintă o oportunitate uriașă pentru a reveni în top și pentru Scuderia Ferrari. Aceasta a lucrat îndelung la noul monopost pentru ca acesta să rivalizeze cu cele ale lui Mercedes și Red Bull. Iar rezultatele din teste sunt încurajatoare în acest sens. Charles Leclerc și Carlos Sainz au fost printre protagoniștii din prima sesiune, iar cel din urmă a fost constant în vârf și în a doua grupă de teste, di Bahrain. Leclerc rămâne însă, în opinia bookmakerilor, în fața lui Sainz în ceea ce privește șansele la titlu. El a primit la ponturi pariuri cota 6, în timp ce Carlos, cota 10.