Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ce tara da castigarea Europa League 2021-2022?

Incepand cu 16 septembrie 2021 debuteaza cea de-a doua faza a Europa League 2021-2022, respectiv faza grupelor. 32 de echipe se vor intrece in opt grupe, unde doar primele doua clasate au ocazia sa lupte pentru castigarea trofeului.

Napoli - Ponturi fotbal

Europa League 2021-2022: Cine castiga competitia

Este greu de spus care dintre echipe pleaca cu prima sansa si contrar cotelor deja afisate de catre casele de pariuri online putem avea o castigatoare care inca nu este angrenata in grupe. Dupa incheierea fazei grupelor, echipele clasate pe locul al doilea din cele opt grupe vor juca un meci de baraj cu echipele clasate pe locul 3 in grupele UEFA Champions League. Invingatoarele vor juca in optimi, unde intalnesc echipele clasate pe prima pozitie in cele opt jocuri din Europa League.

Favoritele la castigarea Europa League 2021-2022

S-a scos si regula golului in deplasare, ceea ce permite echipelor sa fie mult mai motivate in ceea ce inseamna jocurile de pe terenul propriu. Pana la meciurile din faza eliminatorie Leicester si Napoli sunt principalele contracandidate la castigarea trofeului. Ambele primesc cota 13.00 din partea 888sport, urmate fiind de Bayer Leverkusen si West Ham United, ambele avand 14.00 in dreptul cotei.

Europa League sezon 2022-23 - Favoriti

Favoritele la ridicarea trofeului difera de la o casa de pariuri la alta. Spre exemplu, la Betano pariuri Lazio este favorita si alaturi de Napoli au cota 11.00 sa castige al doilea cel mai important trofeu al competitiilor europene destinate echipelor de club.

Spania domina Europa League

Dupa ce Villarreal a reusit sa castige editia trecuta de Europa League, Spania ajunge la opt trofee castigate in ultimele 12 editii ale competitiei. Sevilla tine capul de afis, ea reusind sa castige de patru ori trofeul in ultimii zece ani si este cea mai medaliata echipa cand vine vorba despre Europa League.  Totodata si echipele din Premier League si-au facut des aparitia in ultimul act. Chiar in sezonul trecut Villarreal a trecut de Manchester United.