Știri

Euro 2024: programul semifinalelor, cote la pariuri si favorite

După meciurile de sâmbătă seară, Olanda și Anglia s-au alăturat Spaniei și Franței în drumul spre câștigarea Euro 2024. Când se vor disputa semifinalele Euro 2024, care sunt cotele și favoritele caselor de pariuri?


Trei din cele patru meciuri din sferturile de finală ale Euro 2024 s-au decis în prelungiri sau în urma loviturilor de departajare. Singura echipă care s-a declarat învingătoare la finalul expirării timpului regulamentar este Olanda. Aceasta a învins-o cu scorul de 2-1 pe Turcia, în chiar ultima partidă din sferturi. Cu toate acestea, casele de pariuri și-au format deja o părere despre semifinale și au listat cotele.

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Program semifinale Euro 2024

  • 09.07.2024: Spania vs Franța, ora 22:00, Allianz Arena (Munchen)
  • 10.07.2024: Olanda vs Anglia, ora 22:00, Signal Iduna Park (Dortmund)

Semifinale Euro 2024: cote la pariuri și favorite

Duel între două dintre cele mai bune defensive

Franța s-a calificat în semifinalele Euro 2024 după ce a înscris un singur gol. Kylian Mbappe a marcat dintr-un penalty, ia restul reușitelor au fost augoluri. Calificarea obținută în fața Portugaliei a venit la penalty-uri, asta după ce scorul la finalul celor 120 de minute a fost 0-0. Spania a riscat ceva mai mult, ea a trecut cu 2-1 de Germania în urma prelungirilor, iar în optimi a făcut senzația contra Georgiei, 4-1. Au fost singurele două goluri primite de iberici în cele cinci meciuri deja disputate.

Deși vorbim despre un duel de cinci stele, Betano vine cu o cotă de 2.55 pentru victoria Spaniei, în timp ce victoria Franție are cotă 3.10, iar egalul cotă 2.90. Cele două sunt adversare vechi, dar în cadrul unui Euro nu s-au mai întâlnit din 2000. Atunci se impunea Franța cu 2-1, Zidane și Djorkaeff marcau pentru francezi, iar Mendieta pentru Spania, acela fiind și scorul pauzei.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Olanda a impresionat mai mult decât Anglia

Deși Olanda a pierdut unul dintre cele cinci dueluri disputate la Euro 2024 și a obținut calificarea de pe locul 3 din Grupa D, a reușit să-și arate colții în optimi și sferturi. Le-a eliminat pe România (3-0) și Turcia (2-1), ceea ce a fost suficient de convingător încât să-și asigure calificarea în semifinale fără să aibă nevoie de prelungiri sau penalty-uri. Nu la fel s-a întâmplat cu Anglia, o favorită a bookmakerilor, însă care a trecut de Slovacia în urma prelungirilor (2-1), iar pe Elveția a eliminat-o din sferturi după executarea loviturilor de departajare.

Cu toate că Olanda a înscris cinci goluri doar în ultimele două meciuri, iar Anglia are tot atâtea goluri în toate cele cinci dueluri disputate la Euro 2024, Superbet vine cu o cotă de 3.10 pentru victoria Olandei. Un eventual succes al Angliei are cotă 2.60 și rezultatul de egaliate are cotă 3.00. Cele două naționale s-au mai duelat de multe ori în ultimii ani, însă cea mai recentă confruntare de la Euro a avut loc în 1996, atunci Anglia reușind să câștige cu 4-1. Alan Shearer (2) și Teddy Sheringham (2) marcau pentru englezi, în timp ce reușita Olandei a venit din partea lui Patrick Kluivert.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri