Știri

Elvetia este prima echipa care se califica in sferturile Euro 2024

Sâmbătă, 29 iunie 2024, Elveția nu o va uita mult timp pentru că este ziua când a reușit să învingă Italia cu scorul de 2-0 și astfel să devină prima echipă care se califică în sferturile de finală ale Euro 2024.


Elveția și-a făcut bine treaba în compania deținătoarei trofeului, iar pentru a doua oară consecutiv reușește accederea în sferturile de finală ale unui European. Naționala lui Yakin Murat a fost prima care a amenințat poarta Italiei și putea deschide scorul în chiar primele minute. A avut neșansă, dar lucrul acesta nu s-a mai întâmplat în minutul 37, atunci când Remo Freuler a dat lovitura și a stabilit scorul pauzei.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Repriza secundă a început cum nu se putea mai bine pentru Elveția. Ruben Vargas (Augsburg) a reușit să trimită mingea în plasă și a mărit avantajul echipei sale și a stabilit scorul final. A fost un meci în care elvețienii au jucat foarte bine și nu au avut avertizați nici măcar cu un cartonaș galben. Mai mult, s-au apărat și bine, Italia reușind o singură dată să trimită mingea pe poarta apărată de Yann Sommer (Inter Milano).

Datorită performanței obținute, Elveția urmează ca în sferturile de finală să joace cu echipa câștigătoare a duelului dintre Anglia și Slovacia.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri