El Clasico se va desfasura la sfarsitul anului 2016


El Clasico se va desfasura la sfarsitul anului 2016

El Clasico se va desfasura la sfarsitul anului

Tragerea la sorti a sezonului 2016-2017 din La Liga a fost facuta astazi, campionatul urmand a incepe pe 21 august.

In prima etapa, Real Madrid va juca in deplasare cu Real Sociedad, Barcelona va primi vizita celor de la Betis, in vreme ce Atletico Madrid va intalni pe teren propriu nou-promovata Alaves. Primele meciuri tari se vor desfasura chiar in etapa secunda, cand Bilbao va primi vizita Barcelonei, iar Villarreal pe cea a Sevillei.

Etapa a cincea programeaza alte doua dueluri interesante, ce vor avea loc intre Real Madrid si Villarreal, respectiv Barcelona si Atletico Madrid. Parerea noastra este ca nu vor castiga ambii ”’granzi” in aceasta etapa. In runda a saptea Atletico Madrid se va deplasa pe Mestalla, pentru a juca impotriva Valenciei.

Pe 6 noiembrie Sevilla va primi vizita Barcelonei, intr-un joc care n-ar fi rau sa se apropie ca spectaculozitate de cel din Supercupa Europei de sezonul trecut. Runda imediat urmatoare s-ar putea face un pas important catre aflarea castigatoarei turului de campionat, Atletico Madrid privind vizita concitadinei Real.

La Liga va incepe iarna cum nu se poate mai bine pentru telespectatori si asta pentru ca El Clasico se va desfasura la sfarsitul anului.

Mai exact, pe 4 decembrie, in etapa cu numarul 14, meciul asteptat de toata suflarea fotbalistica se va disputa pe Nou Camp. Ultimele partide tari ale anului vor avea loc pe 18 decembrie, cand Barcelona va juca derby-ul Catalunyei, primind vizita celor de la Espanyol, pe cand Real Madrid se va deplasa pe Mestalla. Primul derby in 2017 din La Liga va avea loc intre Villarreal si Barcelona, etapa urmatoare Sevilla primind vizita ”galacticilor”.

Turul de campionat se va incheia in weekendul 21-22 ianuarie 2017, returul incepand o saptamana mai tarziu.  Daca El Clasico se va desfasura la sfarsitul anului in tur, sa spunem ca in partea a doua a campionatului acesta va avea loc pe 23 aprilie. Dupa acel meci, ne-am putea forma o idee asupra formatiei care va castiga campionatul in acest sezon.

Sursa: espn