Știri

Danemarca va protesta la Mondialul din 2022 prin purtarea unui echipament inedit

Danemarca este una dintre cele 32 de echipe nationale care vor participa la Cupa Mondiala din 2022, desi si-a exprimat dezacordul in privinta organizarii turneului de catre Qatar si va purta un echipament prin care va continua sa protesteze.


Danemarca s-a calificat fara emotii la Campionatul Mondial din Qatar, dupa ce s-a clasat pe prima pozitie in calificarile europene. A fost una dintre echipele care au inscris cele mai multe goluri si care au primit printre cele mai putine. Pentru danezi va fi a sasea prezenta din istorie la un asemenea turneu, acolo unde un loc 8 obtinut in 1998 este cea mai buna realizare.

 

Danezii, nemultumiti de organizarea CM 2022

Considerata o editie inedita si pentru prima oara cand Campionatul Mondial 2022 se va organiza pe timp de iarna, editia din 2022 nu ramane fara ecou in randul echipelor participante. Danemarca a decis sa protesteze si astfel sa condamne pierderea de vieti omenesti pe timpul construirii stadioanelor de la Campionatul Mondial.

Ceea ce initial s-a crezut ca este un zvon a devenit realitate in momentul in care furnizorul de echipamente sportive Hummel a decis sa lanseze echipamentul Danemarcei. Este vorba despre al treilea echipament, complet negru si prin care protesteaza fata de situatia drepturilor omului din Qatar si cum trateaza aceasta muncitorii migranti.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Top case de pariuri