Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Danemarca face scorul zilei si se califica in optimile EURO 2020

Luni, 21 iunie 2021 a fost prima zi de la EURO 2020 in care au avut loc patru meciuri. S-au disputat dueluri din cadrul Grupelor B si C, iar in urma rezultatelor alte patru echipe s-au calificat matematic in optimile de finala, printre care si Danemarca.

olanda

Danemarca face scorul zilei si se califica in optimile EURO 2020

Goran Pandev s-a retras in lacrimi de la nationala

Macedonia de Nord avea sanse mici de calificare in optimile de finala, dar si-a jucat sansa pana in ultimul minute, desi a incheiat pe locul 4 in Grupa C, cu 0 puncte. In ultima etapa a intalnit Olanda, o nationala care l-a premiat pe Goran Pandev cu un tricou cu numele atacantului macedonean, dar in teren jucatorii olandezi nu au avut mila de Macedonia de Nord.

Olanda a terminat pe primul loc in Grupa C, cu maximum de puncte si are cel mai bun atac de la Campionatul European. A inscris opt goluri, trei dintre ele in victoria la scor de neprezentare in fata Macedoniei de Nord.

Ucraina – Austria, al treilea meci care s-a jucat pe Arena Nationala

A fost un meci care s-a jucat cu calificarea pe masa, dar Ucraina a fost echipa care a pierdut. Scorul a fost 1-0 pentru Austria, echipa care a dominat copios intalnirea de pe “Arena Nationala”, unde Baumgartner a inscris singurul gol al meciului.

Cu 6 puncte obtinute in victoriile cu Macedonia de Nord si Ucraina, Austria s-a clasat pe locul secund in Grupa C si urmeaza sa infrunte Italia, sambata, 26 iunie 2021.

Clasament Grupa C

  • Olanda – 9 puncte
  • Austria – 6 puncte
  • Ucraina – 3 puncte
  • Macedonia de Nord – 0 puncte

Finlanda a sperat 74 de minute la o calificare istorica

0-0 a fost scorul partidei Finlanda – Belgia pana in minutul 74, atunci cand belgienii au dat lovitura dupa ce Hradecky si-a introdus mingea in proprie poarta. Era un scor in care selectionata nordica a cazut pe locul al treilea in Grupa B, acolo unde a terminat, desi Danemarca are si ea acelasi numar de puncte, dar golaverajul a fost unul mai bun.

Meciul a mers intr-o singur directie,raportul suturilor pe poarta a fot 8-1 in favoarea “dracilor rosii”, care s-au bazat pe cea mai buna formula, cu Lukaku, Hazard si De Bruyne in primul unsprezece. De altfel, Lukaku a inscris golul care a stabilit scorul final si i-a egalat pe Cristiano Ronaldo si Patrik Schick in fruntea claamentului celor mai buni marcatori.

Calificare nesperata pentru danezi

Era singura echipa din Grupa B cu 0 puncte inaintea meciurilor din ultima etapa si avea sa intalneasca Rusia. Meciul a mers intr-o singura directie, iar nordicii au reusit sa e impuna la pas si gratie rezultatului dintre Finlanda si Belgia, au reusit sa se califice in optimi.

Desi rusii aveau nevoie si de un rezultat de egalitate pentru a merge mai departe, lucrurile au mers impotriva lor si au pierdut cu 4-1, dupa ce au fost condusi cu 1-0 inca de la pauza.

Clasament Grupa B

  • Belgia – 9 puncte
  • Danemarca – 3 puncte
  • Finlanda – 3 puncte
  • Rusia – 3 puncte