CSM Bucuresti pierde dramatic calificarea in turul 3 preliminar din Cupa EHF


CSM Bucuresti pierde dramatic calificarea in turul 3 preliminar din Cupa EHF

CSM Bucuresti pierde dramatic calificarea in turul 3 preliminar din Cupa EHF

Sursa foto: CSMbucuresti

In urma cu doar cateva minute s-au incheiat cele doua meciuri din mansa secunda a turului II preliminar al Cupei EHF in care au evoluat reprezentantii nostri.

Este vorba despre Poli Timisoara, care i-au intalnit pe norvegienii de la Arendal, in vreme ce CSM Bucuresti i-a infruntat pe croatii de la Zamet. In prima mansa, desfasurata pe 8 octombrie, ambele formatii romanesti au castigat: Poli Timisoara cu 24-23 in deplasare, iar CSM Bucuresti cu 29-23 pe teren propriu.

Astazi, meciurile celor doua au inceput la aceeasi ora. Poli parea calificata inca de la pauza, cand conducea cu 16-12. In ultimele doua minute ale partidei timisorenii s-au relaxat, pierzand repriza secunda cu  11-14, scorul final fiind 27-26.

In schimb, CSM Bucuresti pierde dramatic calificarea in turul 3 preliminar din Cupa EHF, desi la pauza lucrurile aratau perfect.

Dupa prima repriza CSM conducea cu 15-13, calificarea parand garantata. Ei bine, nu a fost, bucurestenii relaxandu-se peste masura in repriza a doua, pierzand-o cu 6-14. Scorul general a fost 50-50, norvegienii avand insa mai multe goluri marcate in deplasare.

De punctat ca CSM Bucuresti a intrat direct in turul II preliminar al EHF Cup, in vreme ce Poli Timisoara a jucat si in primul tur preliminar. Tragerea la sorti pentru turul III preliminar va avea loc pe 18 octombrie, meciurile desfasurandu-se in weekendul 19-20 noiembrie, respectiv 26-27 noiembrie.