Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cote transferuri 2023/2024

Înaintea debutului de sezon toată atenția iubitorilor sportului rege este pe bursa transferurilor și abia după ce se încheie perioada de mercato aceștia pot face preziceri. Momentan lucrurile încă nu s-au mișcat, ci există doar zvonuri și discuții care nu au adus nimic spectaculos.

Karim Benzema a părăsit Real Madrid și a lăsat un gol imens în compartimentul ofensiv al formației lui Carlo Ancelotti. Victor Osimhen ar putea fi o variantă, iar mutarea atacantului de la Napoli la Real Madrid ar fi o variantă pe care poți paria la casa de pariuri Unibet. Cotă 9.00 primește transferul nigerianului pe Santiago Bernabeu până la 1 septembrie.

Neymar vrea în Premier League

Se destramă PSG? S-a spus despre Messi ca va merge în Major League Soccer, iar despre Neymar s-a speculat că vrea să joace la cel mai înalt nivel și Premier League este o opțiune. Una dintre echipele care îl doresc este chiar Manchester United, iar dacă se va concretiza, atunci cel care pariază pe acest transfer va încasa de cinci ori suma pariată. Sunt și alte opțiuni, iar Al-Hilal primește aceeași cotă dacă îl va legitima pe Neymar.

Demonstrează că te pricepi și pe piața transferurilor! Pariază pe urmăoarele mutări impresionante din fotbalul mare!