Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cota bomba de la Ilie Dumitrescu pentru Liga Campionilor 13-4-2022

Astazi in Liga Campionilor avem ultimele 2 sferturi de finala din aceasta editie, de la 22:00 se joaca Atletico Madrid vs Manchester City, respectiv Liverpool vs. Benfica. Ilie Dumitrescu a pregatit 2 pronosticuri pentru aceste partide la o cota totala de peste 19.

Cea mai disputata partida din seara asta de Liga Campionilor va fi Atletico Madrid vs Manchester City, in prima sansa City a castigat greu cu 1-0. In celalalt meci Liverpool vs Benfica deja echipa lui Klopp a luat o mare optiune la calificare in semifinale dupa victoria cu 3-1 din deplasare.

Ilie Dumitrescu a pregatit o cota bomba de 19 pentru Champions League

Abasadorul Superbet a ales cate  un pronostic pentru fiecare meci din aceasta seara de Champions League. Astfel pentru Atletico cu City a ales orice echipe sa castige si ambele marcheaza pentru cota 3.00, iar pentru Liverpool cu Benfica a ales un pronostic special: Van Dijk marcheaza si LFC castiga meciul pentru cota 6.60.

Daca combinati aceste pronosticuri faceti o cota totala de 19,80. Puteti incerca aceasta combinatie cu o miza minima, dar cand sunt astfel de cote mari noi recomandam sa jucati individual pronosticurile.