Știri

Cota 185 propusa de Ilie Dumitrescu pentru astazi 20-04-2022

Desi suntem la mijlocul saptamanii, oferta de fotbal este foarte buna, avem meciuri in Ligue 1, Premier League, Serie A, La Liga dar si Cupa Romaniei. Ilie Dumitrescu, abasadorul Superbet a pregatit mai multe variante pentru astazi iar noi va prezentam cota speciala 185.

Cota 185 propusa de Ilie Dumitrescu pentru astazi 20-04-2022

Sepsi – Craiova din semifinalele Cupei Romaniei este primul meci de pe bilet, Ilie a ales un pariu indraznet, oricare dintre echipe sa castige la final iar ambele marcheaza la o cota de peste 3. Chelsea este un solist destul de sigur pentru azi, primeste vizita celor de la Arsenal, iar “tunarii” vin dupa 3 infrangeri la rand si par ca isi pot reveni intr-un meci extrem de complicat.

Ilie Dumitrescu a ales favoritele zilei la pariuri fotbal

Pe langa Chelsea, despre care am vorbit mai sus, mai avem pe biletul zilei de la Ilie Dumitrescu inca 4 solisti, Leipzig, Juventus, PSG si Real Madrid sa castige. Un alt solist ar mai fi Man City la care se adauga pariul ambele marcheaza pentru a ne imbunatati cota totala.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri