Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cota 12 propusa de Gica Craioveanu pentru astazi 28-04-2022

Daca este joi asta inseamna ca avem meciuri europene, astazi se joaca prima mansa din semifinalele Europa League si Conference League. Pana acum cele doua competitii nu au dezamagit, pariorii chiar au avut bilete castigatoare pe aceaste competitii in special din faza eliminatorie.

Gica Craioveanu a analizat partidele de astazi pentru Superbet, iar primul meci despre care vorbim nu este unul din cupele europene, avem o restanta in Premier League, se joaca Manchester United cu Chelsea de la ora 21:45. Gica a ales un pariu pe sansa dubla 1 sau 2 si peste 2.5 goluri, adica oricare club sa invinga si sa fie cel putin 3 reusite in meci. Pare un pariu logic daca ne gandim ca United nu mai are nimic de pierdut si trebuie sa forteze victoria.

Gica Craioveanu a ales interval goluri la meciurile din semifinalele Europa League si Conference League

Biletul zilei propus de Craioveanu continua cu cele 4 partide din cupele europene. De la ora 22:00 se joaca West Ham – Frankfurt si Leipzig – Rangers la care propunerea lui Gica este interval de goluri 1-3. De la aceeasi ora se joaca Leicester – AS Roma si Feyenoord – Marseille la care pronosticul ramane interval goluri, dar ceva mai sus, adica 2-4 goluri.